main top logo

 link to facebook  link to twitter 

link to youtube  link to instagram 

Jump to top of page

Event Schedule

Schedule of bands and events

Schedule for this event:
Friday 6th August 2021
16:00 - 17:00
(60 min)
Gates Open @ 4pm
Music will be played around the main arena building the atmosphere before the first live stage performance.
17:00 - 17:30
(30 min)
The Decades
'Battle of the Bands' Winning Act... New exciting up and coming young covers band.
18:00 - 19:00
(60 min)
Revolver
Revolver have become known for their highly energetic stage performances of all the biggest indie anthems. A very visual band to watch, they manage to engage the audience from the word go and make any event belong to the audience as much as the band.
19:40 - 21:00
(80 min)
Flash - Tribute to Queen
International touring QUEEN Tribute show. Join us as we celebrate the musical legacy of the late great Freddie Mercury and QUEEN.
21:40 - 23:00
(80 min)
The Kopycat Killers - The Killers Tribute Band
The Kopycat Killers attention to detail is intense, featuring authentic tones and sequenced studio sounds to emulate 'The Killers' own, backing musicians, along with the stage wear, the instruments, set choice and decoration (including the Killers own famous 'K' keyboard stand), it's all present and correct.
23:00 - 23:59
(59 min)
DJ Saint
DJ Saint to close the day performing in the main beer tent.
Saturday 7th August 2021
12:00 - 12:45
(45 min)
Gates Open @ 12pm
Music will be played around the main arena building the atmosphere before the first live stage performance.
12:45 - 13:30
(45 min)
The Sugar Beats
A versatile band from the heart of the fens playing an electric mix of classics from all genres... giving them a unique, contemporary feel.
14:00 - 14:45
(45 min)
The Tenters
Local Indie Rock band performing original songs.
15:15 - 16:00
(45 min)
Albany
Albany are a four piece, ‘in your face’ indie rock band from Lincoln with a rough edge and one unanimous passion - to resurrect the British guitar appeal.
16:30 - 17:30
(60 min)
Redemption
"Redemption" are a 5 piece band of musicians from East Anglia made up of ex semi pro session musicians who have toured and played on many hits with artists such as Van Morrison, Chuck Berry, Tom Jones & James Taylor quartet.
18:00 - 19:00
(60 min)
The Moll Grips
More tasty licks than your favourite lollipop! One of the top rock bands on the music scene with a set including bands such as Foo Fighters, Muse, Green Day, Kaiser Chiefs, Guns N' Roses and loads more!
19:40 - 21:00
(80 min)
Coldplace - World's Best Tribute to Coldplay
Coldplace are firmly established in many of the country's top tribute venues. They regularly tour abroad and have played in nearly 20 different countries, some of them regularly. Their adventures have lead them to appear on Sky News, BBC Radio One and Two and The Gadget Show and to have played at festivals along with Bob Geldof, KT Tunstall, Ringo Starr and Roxette to name but a few.
21:40 - 23:00
(80 min)
Bon Giovi - Premier Tribute to Bon Jovi
BON GIOVI are the World’s Premier look-alike and sound alike Tribute to the New Jersey rockers Bon Jovi. Formed in August of 1999, with over 16 years UK and International touring experience as a band and nearly 5 times that combined from individual members, this act is without compromise one of the best Tribute acts on the circuit today.
23:00 - 23:59
(59 min)
DJ Saint
DJ Saint to close the day performing in the main beer tent.
Sunday 8th August 2021
12:00 - 12:45
(45 min)
Gates Open @ 12pm
Music will be played around the main arena building the atmosphere before the first live stage performance.
12:45 - 13:30
(45 min)
BHDC
Covers four piece based in Spalding, Lincs. Metal, Rock, Punk and Pop for any occasion.
14:00 - 14:45
(45 min)
No Danger
Local covers band playing the songs you know!
15:15 - 16:00
(45 min)
The McCurdy Brothers
Two piece Busking band playing country, Blues, Swampbilly on Homemade instruments.
16:30 - 17:30
(60 min)
The Doc Watson Express
Local band with established musicians guaranteed to make your feet dance.
18:00 - 19:00
(60 min)
High Rollers
'The Ultimate Festival Band' playing all types of songs, from the 60s through to today's hits.
19:40 - 21:00
(80 min)
The Upbeat Beatles - UK's Best Beatles Tribute
Breath-taking harmonies, punchy musicianship and an acute attention to detail make for an uncanny resemblance to the originals - plus a touch of good old scouse humour, of course! No other Beatles tribute band comes this close to the real thing. Whether you are a Beatles fanatic or simply a lover of good music – DON’T MISS THEM!
21:40 - 23:00
(80 min)
Wild Boys
Wild Boys are widely regarded as the best LIVE 80s Function band in the UK today. Having formed in the summer of 2009 Wild Boys have set very high standards with their vast performing experience and exciting shows, covering all the great artists from the best decade in music - The 80s!
23:00 - 23:59
(59 min)
DJ Saint
DJ Saint to close the day performing in the main beer tent.

Our Sponsors

We need sponsors to make the festival a success, can you help? Click here for information


page views:
297294

©2015 Copyright Holbeach Music and Beer Festival. All rights reserved.